Vitlöksbaguetter

Ett enkelt sätt att sätta lite smak på brödet till maten. Genom att välja bake-off bröd tar det inte mer än 15 minuter att servera nybakade och härligt vitlöksdoftande baguetter.





Receptet:

4st bake-off minibaguetter

50 g smör

2 st vitlöksklyftor

1 msk persilja, finhackad


Skär ett djupt snitt i varje baguette.
Smält smöret och blanda med pressad vitlök och persilja.
Fyll varje baguette med röran och smörj ovanpå med smöret som blir kvar i skålen.
Baka sedan baguetterna enligt förpackningen.

This entry was posted in Brödbaserade tillbehör, Recept. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>