Rårörda lingon

Det är superenkelt att göra rårörda lingon hemma. Gott till stekt fläsk med raggmunk, pannkakor och mycket mer.

Receptet:

2 dl lingon

3/4 dl strösocker

Blanda i en skål och rör om tills sockret löst sig. Mosa gärna lingonen lite under omrörningen, ca 10 minuter tar det innan sockret löst sig.

This entry was posted in Recept, Sylt & Marmelad and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rårörda lingon

  1. Norea says:

    Jag brukar använda Dansukker “Instant sugar”, då går det ännu snabbare! och man slipper knaster helt.
    http://lexicon.dansukker.com/print_expl.asp?id=813
    Jag har köpt det på en företagsgross, vet inte om det finns ute i vanliga butiker.

    • foodelicious says:

      Klart enklare att slippa röra om så länge! Ska hålla utkik efter denna produkt. Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>