Om

Foodelicious.se är en mat- och receptsajt som bjuder på delikata och oftast lättlagade recept samt ger dig tips och råd för att bli en mästare i ditt kök där hemma.

Foodelicious.se drivs idag av sajtens grundare Katja Dzepovska, en hemmakock som älskar att laga mat, äta mat och prata om mat.
Detta i kombination med intresse för skrivande och skapande samt ett behov och en vilja att ständigt lära mig nya saker föddes ganska naturligt sajten Foodelicious.se en höstdag 2009.

Recepten är bl.a. skapade efter egen kreativitet. Några är omgjorda efter att ha hämtat inspiration från familj, vänner, internet, kokböcker, tidningar, filmer, tv m.m. och sedan lagade i hemmakök. Jag gillar variation och kan inte tänka mig att äta samma typ av mat varje dag, så kreativiteten flödar oftast fritt.

Med helhetsupplevelse som mål för sajten finner du allt från läckra maträtter och bakverk under Recept till information och fakta i Matkunskap och användbara tips och goda råd om matlagning, bakning och mycket mer i Tips i köket.
Inspiration och förslag för trevliga fikastunder, utflykter, middagsbjudningar m.m. finner du i Fest & Teman.
Vill du kika och bli frestad av receptbilder, besök sidan Bildgalleri.

Har du frågor, tips eller något du vill berätta är du hjärtligt välkommen att kontakta mig Foodelicious.se.

Samtliga receptfotografier är tagna av Katja Dzepovska eller Igor Dzepovski.
Vill man låna bilderna, recept eller övrigt material går detta givetvis bra så länge man anger källa www.foodelicious.se samt länkar tillbaka hit.

Välkommen hit och njut av stunden här hos oss på Foodelicious.se!

Comments are closed.