Nytt år – nya skapelser!

Gott Nytt 2011 alla matglada besökare!

Jag hoppas att ni funnit inspiration och trevlig läsning här på Foodelicious.se under året som gått. Att ni hittat spännande recept till era mattillfällen, intressant matfakta och användbara tips och råd som hjälpt er att lyckas i köket där hemma.

Det nya året tar jag emot med mycket förväntan och stor spänning! Mängder av idéer väntar på att förverkligas och köket kommer garanterat att fortsätta användas minst lika flitigt för att ta fram nya goda maträtter, läckra bakverk och allt annat smaskigt däromkring.

Vill även passa på att tacka alla trogna besökare som följt Foodelicious.se under 2010 och sedan vill jag välkomna alla nya besökare som hittat hit under sen senaste tiden.
Sajten har växt på alla håll och kanter, givetvis innehållsmässigt, men den har även fått en ny layout med fler funktioner och sedan har besöksantalet växt för varje dag. Otroligt kul och motiverande för mig!

Följ nu med Foodelicious.se in i det nya året då vi har en massa god mat som ska lagas tillsammans!
Lämna ert avtryck i kommentarfältet! Skriv till mig i kontaktformuläret och kom gärna med förslag och dela med er om era tankar kring matsajten.

Gott Nytt År till Er alla!

/Katja Dzepovska

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nytt år – nya skapelser!

  1. Vi önskar dej detsamma, hoppas du för en härligt kväll!

    Kram, Anki och Håkan.

  2. Gott Nytt År på dig med, hoppas du får en underbar kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>