Nyårsmeny lyxig

 Recept till nyår

En lyxig nyårsmeny med fantastiska ingredienser som bl. a. musslor, västerbottenost, halloumi, parmaskinka, choklad och Baileys.

Brödpinnarna kan man förbereda dagen innan. Även chokladmoussetårtan kan man göra redan dagen innan så får smakerna sätta sig ännu mer.

Gratinerade musslor

Gratinerade musslor i halvskal med vitlök, olivolja, persilja och flingsalt. En underbar förrätt till denna lyxiga nyårsmeny!

Västebottenpinnar

Brödpinnar fyllda med västerbottensost är goda att knapra på till förrätten eller under tiden man väntar på huvudrätten från nyårsmenyn.

Halloumifylld & parmalindad kyckling med basilikakräm

Kycklingfilé fylld med halloumi och lindad i god parmaskinka är ett av alla goda recept till nyår man kan avnjuta på sin lyxiga nyårsmeny. Len basilikakräm ger bra balans till sältan från kycklingen.

Krossad potatis i ugn

Annorlunda potatis är kul att servera och detta recept på krossad potatis är både enkelt och potatisen blir härligt knaprig på ytan och mjuk inuti. Ett härligt tillskott till nyårsmenyn och enkelt men lyxigt recept till nyår.

Chokladmoussetårta med baileys

En chokladmoussetårta som smälter i munnen! Ett perfekt avslut på en lyxig nyårsmiddag och som fullbordar denna lyxiga nyårsmeny tillsammans med alla goda recept till nyår.

This entry was posted in Recept special. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>