Nyårsmeny enkel

Recept till nyår

Att äta lite extra gott och laga lite extra fin mat med goda recept till nyår är trevligt även om man inte planerar något speciellt till nyår och bara ska vara hemma. Det finns alltid minst en anledning att äta delikat mat och då är en enkel nyårsmeny med goda recept till nyår ett bra exempel.

Denna nyårsmeny med goda recept till nyår är både enkel och okomplicerad. Alla rätterna från nyårsmenyn är relativt snabblagade och lätta att göra.

Avokado fylld med kräftröra

Välj mogna avokado och blanda ihop en egen kräftröra som du fyller avokadohalvorna med. Servera på salladsblad så ser det riktigt läckert ut på nyårsbordet. Ett enkelt och väldigt gott recept till nyår!

Ugnsbakad lax i romsås

Unna dig gärna färsk lax och baka den i ugnen med romsås med hummersmak. Med en underbart smakrik och ljuvlig sås blir denna fiskrätten ett väldigt uppskattat recept till nyår.

Fryst cheesecake med passionsfrukt & maräng

 Fryst cheesecake svalkar av och passar fint tillsammans med ett glas bubbel. Passionsfrukten ger chessecaken en härligt uppfriskade smak. En enkel och underbart god cheesecake som avslutar denna enkla och fantastiskt goda nyårsmeny.

This entry was posted in Recept special. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>