Nyårsmeny de luxe

Recept till nyår

En fabulös de luxe nyårsmeny med lyxiga recept till nyår som består av flera rätter och ska avnjutas länge och väl. Parmesankorgarna i denna de luxe nyårsmeny kommer garanterat imponera på gästerna och starta en diskussion kring bordet. Till huvudrätt på nyårsmenyn är den lyxiga fiskgratängen med räkor och hummerfond alldeles lagom för att orka med efterrätterna på denna fantastiska nyårsmeny. En de luxe nyårsmeny med goda recept till nyår.

Red velvet cake är en väldigt omtyckt tårta som är väldigt vacker med sin djupröda färg och passar bra som recept till nyår. Den vita chokladpannacottan kan serveras i små portionsglas om man anser att det kan bli för mäktigt med två efterrätter på nyårsmenyn.

Parmesankorg med kräftor och lime aioli

En korg av parmesanost fylld med lime aioli och kräftor är ett av alla goda recept till nyår. Ingen mer beskrivning behövs, du måste testa den!

Chevrebollar

En härlig färgklick på bordet till nyårsmenyn är chevrebollarna rullade i krossad rosépeppar och klippt dill. Passar även perfekt som drinktilltugg.

Lyxig fiskgratäng

Vill man göra det extra lyxigt och personligt till nyårsmenyn kan man göra denna lyxiga fiskgratäng i portionsformer till varje gäst.

Red velvet cake

Denna amerikanska klassiska tårtan på de luxe nyårsmeny är superenkel att göra och ett perfekt val som ett av alla goda recept till nyår. Red velvet cake tillfredsställer sötsuget och smyckar bordet vackert.

Vit chokladpannacotta med bärsås

Delikat Pannacotta med vit choklad och underbart god bärsås är ett av alla fantastisk goda recept till nyår och rundar av kvällens festligheter på denna lyxiga de luxe nyårsmeny.

This entry was posted in Recept special. Bookmark the permalink.

One Response to Nyårsmeny de luxe

  1. Så mycket gott , vilken härlig nyårsmeny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>