Lemon Curd Mousse

En syrlig och krämig mousse efterrätt toppad med vit och mörk choklad och lite grädde.

Kan förberedas i förväg och förvaras i kylen.








Receptet:

2 dl Lenom Curd

1 1/2 dl vispgrädde

vit och mörk hackad choklad

1/2 tsk florsocker

gul karamellfärg


Vispa grädden och blanda 1/3 av den med Lemon Curd. Rör om försiktigt så att moussen förblir fluffig.
Fyll två skålar med moussen och ställ in i kylen. Du kan med fördel förbereda den så här långt och låta den stå kall till den ska serveras.

Rör ner florsockret i resen av grädden och tillsätt ett par droppar karamellfärg. Blanda till en jämn färg. Fyll en spritspåse med grädden och dekorera moussen.
Strö över med chokladen och servera genast. Den är som godast då den är kylskåpskall.

This entry was posted in Mousse Créme mm., Recept and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>