Kycklingburgare

Ett recept på en kycklingburgare med lime aioli. Denna kycklingburgare kan avnjutas alla dagar i veckan. Fräscht och gott!

Receptet:

2 portioner

300 g kycklingfilé

BBQ & Grillkrydda

2 st hamburgare-bröd

1/2 st gul lök

salladsblad

Dela kycklingfilén i två bitar om du använder 1 stor 300 g bit. Lägg dem i en plastpåse och förslut den. Banka ut filébitarna något plattare och ta ut dem sedan ur påsen. Krydda med BBQ & Grill kryddan och stek dem 3-4 minuter per sida.

lime aioli:

1 dl majonnäs

2 st vitlöksklyftor

1 st lime

Pressa vitlök, riv skalet på limen och pressa ut saften. Blanda med majonnäs.

tillbehör:

2 hamburgare-bröd

1/2 st gul lök, skivad

salladsblad

This entry was posted in Hamburgare. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kycklingburgare

  1. SusanneSj says:

    Vad gott det ser ut!
    Jättefina foton också : )

  2. Ser ju så mumsigt ut, måste allt ta och göra kycklingburgare snarast istället för vanliga hamburgare

  3. Jens says:

    Såg ju superfräscht ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>