Kyckling wrap

Grillad kyckling, guacamole och grönsaker är en superfräsch och delikat kombination. Mjuka majstortillabröd är väldigt gott till denna fyllningen.

Receptet:

2 portioner

200 g kycklinglår filé

salt & peppar

½ st citron

2 st tortillabröd

ruccola

1 st tomat

groddar

1 st röd lök, liten

1 st vårlök

1 st avokado + guacamole mix

Pressa citron över tinad kycklinglårfilé och låt vila i 15-20 minuter. Salta och peppra på bägge sidorna och grilla i grillpannan, tills alla bitar är genomstekta.
Skär filéerna i avlånga bitar, lite på snedden.
Låt svalna.

Skär tomaten i tunna halvcirklar och skiva röd lök och vårlök.
Gör guacamole såsen enligt förpackningen. Fyll tortillabröden med alla ingredienserna och toppa med guacamole. Vik ihop den och lägg den i bakplåtspapper med gummiband runt om, så håller den bra.

This entry was posted in Kyckling, Recept, Smörgåsar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>