Krustader med skinkröra

Små fyllda krustader är väldigt goda som tilltugg till fördrinken, som förrätt eller på buffén. Denna enkla röra är kanongod, använd en god smakrik ost, t ex västerbottenost för att få en mer framträdande smak.

Receptet:

16 st

6 skivor rökt skinka

60 g ost

4 msk cream fraiche

salt och peppar

1/2 st vårlök till garnering
Hacka skinkan i små bitar, riv osten och blanda med cream fraiche. Smaka av med en nypa salt och lite nymald svartpeppar.
Fyll krustaderna med röran. Klipp vårlöken och strö över som dekoration.

This entry was posted in Drinktilltugg, Förrätt, Recept. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>