Krustader med lax & kräftor

Fyllda med creame fraiche, kräftor och lax.
Krustaderna blir lätt mjuka och blöta när man fyller dem, så servera dem så snart som möjligt för att behålla knaprigheten.

Receptet:

8 st krustader

1/2 dl creame fraiche

16 st kräftor

1 st skiva gravad lax

dill

Klicka ner creame fraiche i krustaderna och lägg två kräftor i varje. Skär laxen i småbitar och toppa krustaderna med laxen. Dekorera med dillkvistar.
Servera dem genast.

This entry was posted in Drinktilltugg, Fisk- & skaldjursförrätt, Nyår, Påsk, Recept and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>