Krispiga baconlindade dadlar

Till buffén, mingelfesten eller som ett drinktilltugg. Detta enkla och goda recept är även en populär aptitretare innan maten.
Välj torkade, urkärnade och gärna ekologiska dadlar enligt receptet nedan.

Receptet:

ugn: 200 grader

8 st dadlar, ekologiska

4 st skivor bacon

Dela baconen i mitten så du får 8 skivor. Snurra bacon runt varje dadel och stick ner en tandpetare i dem.
Lägg dem på en smord eller bakplåtspappersklädd plåt eller ugnsfast form. Baka i ca 15 minuter.

This entry was posted in Buffémat, Drinktilltugg, Recept, Snacks and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>