Fyllda Djävulsägg

En utmärkt förrätt, bufférätt eller ett gott tillbehör till en krämig slät soppa.





Receptet:

4 st ägg

majonnäs

wouchestersås

tabascosås eller pirri pirri sås

cayennepeppar

salt och peppar

paprikakrydda


Hårdkoka äggen och låt dem ligga i kallt vatten tills dem har svalnat helt, eller lägg dem i kylskåpet efter en stund i kallvatten.
Rör ihop majonnäs, wouchestersås, tabasco och cayennepeppar.
Skala och dela äggen på längden, gröp försiktigt ur äggulan och mosa den med gaffel i en liten skål.
Blanda äggulan med såsen, vispa den helt slät. Använd gärna elvisp.
Smaka av med lite salt och peppar.
Fyll en sprits med den släta röran och fyll varje ägghalva med den.
Dekorera ev. med lite paprikakrydda.

This entry was posted in Buffémat, Förrätt, Påsk, Recept and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fyllda Djävulsägg

  1. Pingback: Fira Halloween med foodelicious | foodelicious

  2. Pingback: Nyttigt med ägg | Foodelicious.se - Delikata Recept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>