Fyllda chaminjoner

En relativt enkel förrätt eller sidorätt, men som smakar mycket och ser läcker ut. Man kan även servera fyllda champinjoner som vegetariskt alternativ eller istället för potatis eller ris till köttet.


Receptet:

4 st stora champinjoner

2 st tomater

2 msk finhackad färsk eller fryst persilja

1/2 dl riven ost

salt och peppar

olivolja

Skölj och putsa champinjonerna lätt och plocka ur foten i varje.
Hacka tomat och blanda med persilja, salt och peppar. Fyll dem med röran och toppa med ost. Lägg dem i en smord form och ringa lite olivolja över.
Grilla i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter.

This entry was posted in Recept, Tillbehör, Vegetariskt and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>