Basutrustning i köket

Basutrustningen som bör finnas i varje kök.

  • Bra och vassa knivar
  • Potatisskalare
  • Osthyvel
  • Rivjärn
  • Vitlökspressare
  • Potatisstöt
  • Två skärbrädor
  • Stekpanna
  • En mindre kastrull
  • En stor kastrull eller gryta
  • Ugnssäker form
  • Stekspade
  • Sil
  • Deciliter mått
  • Matskedsmått
  • Teskedsmått
  • Visp
  • Liten och stor bunke
  • Grytlappar
  • Kökshandduk


This entry was posted in Basutrustning i köket. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>