Baconlindade smördegspinnar

Ett väldigt enkelt recept som bara kräver två ingredienser. Servera dessa smaskiga baconlindade smördegspinnar som snacks eller som ett förrättsalternativ.





Receptet:

ugn: 225 grader

4 st smördegsplattor

2 paket bacon


Tina smördegsplattorna (ca 10-15 minuter) .
Kavla ut den lite på både längden och bredden, skär i 2 cm tjocka remsor.

Linda en bacon skiva runt en smördegsremsa, liggande på skärbrädan. Tvinna remsan åt var sitt håll från var sin sida och lägg över på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt. Platta till med handen lite lätt.
Gör så med alla smördegsremsor.
Baka i ugnen i ca 15 minuter, tills smördegspinnar rest sig och fått lite färg.
Låt svalna och servera dem kalla.

This entry was posted in Brödbaserade tillbehör, Buffémat, Drinktilltugg, Recept and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>