Äggsallad

Riktigt god äggsallad som man kan ha på en skiva bröd eller som fyllning i smörgåstårtor, tunnbrödsrullar eller laxrullar.





Receptet:

2 portion

3 st ägg

1/2 dl majonäs

1-2 msk creme fraiche

salt och peppar

röd paprika pulver

dill, hackad


Koka äggen (hårdkokt) och skölj ordentligt i kallt vatten så dem svalnar. Hacka dem.
Blanda ägg med majonäs, creme fraiche och dill. Smaka av med salt, peppar och en nypa paprika pulver.

Tips! Blanda ner räkor i äggsalladen så blir den extra lyxig!

This entry was posted in Mejeri, Påsk, Såser & Röror and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>